Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

O-17 twee maal tegen Noorsen

KNVB Media
KNVB Media
4 februari 2013, 9:23

Foto:

Het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar komt maandag 25 februari (19.00 uur) en woensdag 27 februari (12.30 uur) in actie tegen de leeftijdsgenoten uit Noorwegen. De dubbele ontmoeting vindt plaats in Vianen. De wedstrijden worden gespeeld op de voetbalvelden van v.v. Brederodes op Sportpark Blankenstijn.

De oefenduels zijn onderdeel van de voorbereiding van Onder 17 op de tweede ronde van het EK-kwalificatietoernooi. De ploeg van KNVB-coach Maria van Kortenhof treft in deze zogeheten eliteronde van het Europees kampioenschap in 2013 Denemarken, Duitsland en gastland België. De duels in groep 1 vinden plaats van 7 tot en met 12 maart 2013.

Aan de eliteronde doen zestien landen mee, verdeeld over vier groepen van vier teams. De groepswinnaars vormen het deelnemersveld van het EK 2013 in Zwitserland. Deze EK-eindronde, het ‘UEFA European Women's Under-17 Championship’, staat van 25 tot en met 28 juni 2013 op het programma.

Gratis Oranje bezoeken? Dat kan!

Wil jij de Speelsters onder 17 live in actie zien? Dat kan! De toegang tot beide wedstrijden is gratis en er is bij Sportpark Blankenstijn genoeg parkeergelegenheid. Adres: Sportpark Blankenstijn, Langeweg 4, 4133 AX in Vianen.

Exclusieve Oranje-video's!


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen