Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

'Castaignos moet veel verbeteren'

KNVB Media
KNVB Media
4 november 2012, 11:43

Foto:

Luc Castaignos keerde afgelopen zomer terug in de Eredivisie, bij FC Twente. Zijn overstap van Feyenoord naar Internazionale pakte niet goed uit. Roy Makaay, Ex-international en jeugdtrainer bij Feyenoord, is nog niet onder indruk van de huidige prestaties van de jeugdinternational.

,,Ik kan niet beoordelen wat hij allemaal in dat jaar in Italië heeft gedaan. Maar hij heeft nauwelijks gespeeld. En voor een jonge voetballer is het natuurlijk erg belangrijk om veel wedstrijden te spelen. Anderzijds heeft hij wel op hoog niveau kunnen trainen bij Internazionale”, aldus de oud-aanvaller van Feyenoord tegenover de NOS.

Makaay ziet nog steeds veel verbeterpunten bij Castaignos. De ex-prof maakte de spits twee seizoenen geleden als spitsentrainer bij Feyenoord mee. ,,Ik zag hem laatst een voorzet met buitenkans rechts geven. Daar heb je ook een linkerbeen voor, denk ik dan. Ik zei twee jaar geleden al tegen hem dat hij zijn linkerbeen moest ontwikkelen. Dat gold ook voor het koppen. Wat ik tot dusver heb gezien van hem bij FC Twente vertoont hij daarmee echter nog niet veel verbetering.”

Makaay sluit af: ,,Hij heeft nog een hoop dingen die hij moet verbeteren. Maar als hij dat doet, wordt hij zeker een heel goede spits.”

Exclusieve Oranje-video's!


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen