Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Beloften tweemaal te zien in Nuenen

KNVB Media
KNVB Media
20 september 2012, 17:25

Foto: KNVB

Het Nederlands beloftenteam werkt volgende maand in eigen land twee oefeninterlands af tegen Noorwegen. Het team van KNVB-coach Remy Reijnierse treft de Noorse leeftijdgenoten op donderdag 11 en maandag 15 oktober. Hoofdklasser R.K.S.V. Nuenen treedt beide keren op als gastheer. Op Sportpark Oude Landen klinkt zowel op donderdag als op maandag het eerste fluitsignaal om 18.00 uur.

De bezoekers in Nuenen zien straks een elftal met veel aansprekende namen. Het Beloftenelftal bestaat namelijk uit spelers met veel potentie, die in veel gevallen zelfs al wekelijks te zien zijn in de Eredivisie. Eerder deze maand speelde het team in en tegen Turkije.

Ondanks dat het oefenduel met de Turkse leeftijdsgenoten met 2-1 verloren ging kijkt coach Remy Reijnierse met vertrouwen uit naar de dubbel met Noorwegen: ,,In Turkije hebben we veel spelers internationale ervaring laten opdoen en dat is het primaire doel. In Istanboel konden we een half uur domineren, maar daarna gingen we teveel mee in het spel van Turkije en werden we wat onzeker. Hier moeten de jongens van leren, zodat zulke dingen ons volgende maand in Nuenen niet meer overkomen.”

Hele carrière voor de boeg

Remy Reijnierse (51) heeft het Beloftenelftal – en het Nederlands elftal voor spelers onder 18 jaar - dit seizoen voor het eerst onder zijn hoede. ,,Het is voor mij een mooie kans een bijdrage te leveren aan de prestatieve ontwikkeling van deze ploeg, zegt de voormalig assistent-coach van Jong Oranje. Het belangrijkste doel van dit team – een stap hoger dan Onder 19 – is om de spelers internationale ervaring te laten opdoen, zoals eerdaags tegen Noorwegen."

,,Zo kunnen zij zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen, onder andere met het oog op Jong Oranje", vervolgt hij. ,,Het gaat zeker in het Nederlands beloftenelftal om spelers die, als het allemaal goed loopt, een hele carrière voor zich hebben. Dat is erg interessant om te volgen en dat zal vast en zeker óók blijken in Nuenen.”

Kaartverkoop

Wil je op donderdag 11 en maandag 15 oktober met eigen ogen het ongetwijfeld gretige spel aanschouwen van het Nederlands beloftenelftal (én dat van hun leeftijdsgenoten uit Noorwegen)? Dat kan, vanaf 18.00 uur op Sportpark Oude Landen in Nuenen, het terrein van R.K.S.V. Nuenen. Informatie over de kaartverkoop volgt binnenkort via: http://rksvnuenen.nl.

Exclusieve Oranje-video's!


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen