Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ronald Koeman gelooft in Oranje

KNVB Media
KNVB Media
19 oktober 2013, 9:44

Foto:

Ronald Koeman is onder de indruk van het Nederlands elftal. De oefenmeester van Feyenoord werd in 1988 Europees kampioen met Oranje. Hij ziet de huidige lichting internationals ver komen op het WK dat komende zomer in Brazilië wordt gehouden.

,,We hebben geen wereldelftal. Maar we hebben wel een aantal wereldtoppers in huis die het verschil kunnen maken als de rest van het elftal goed staat en zijn taak uitvoert”, aldus Koeman in De Telegraaf. Volgens de oefenmeester is dat een goed uitgangspunt. ,,Dan kun je echt heel ver komen. De basis is hier gewoon goed, want het is heel knap dat wij ons als voetballand de laatste jaren moeiteloos voor elk toernooi plaatsen.”

Bovendien denkt Koeman dat er nog de nodige rek in de huidige Oranjeselectie zit. ,,Het WK is nog een flink aantal maanden weg en deze spelers, van wie een aantal net komt kijken, kunnen in die periode nog progressie maken waardoor we in de buurt kunnen gaan komen van de toplanden. Wij hebben geen Messi, maar wel andere topspelers. Die zijn misschien wat ouder, maar nog wel op een leeftijd dat ze topprestaties kunnen leveren.”


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen