IJsland, dat tijdens het EK is ingedeeld in poule C samen met Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland, komt dinsdag 11 april naar Nederland. WK-finalist Japan is vrijdag 9 juni tegenstander van Oranje. De EK-stadions in Doetinchem en Breda zijn het decor van de oefenduels.

Honderd dagen
 
In een eerder stadium werd op vrijdag 7 april een vriendschappelijk treffen met Frankrijk overeengekomen. Ook deze wedstrijd, exact honderd dagen voordat het EK in Nederland losbarst, wordt in een EK-stadion gespeeld: De Galgenwaard in Utrecht.
 
De OranjeLeeuwinnen spelen op 13 juni een oefenwedstrijd tegen een nog onbekende tegenstander. Het EK vindt daaropvolgend van 16 juli tot en met 6 augustus plaats in Nederland.
 
Alle vriendschappelijke wedstrijden van de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman op een rijtje:
 
Algarve Cup, Portugal:

Wo. 1 maart, 19.30 uur: Nederland – China in Lagos
Vr. 3 maart, 16.00 uur: Australië – Nederland, Vila Real de Santo Antoni
Ma. 6 maart, 16.00 uur: Zweden – Nederland, Lagos
 
Vr. 7 april, 20.00 uur: Nederland – Frankrijk, De Galgenwaard, Utrecht
Di. 11 april, 19.00 uur: Nederland – IJsland, De Vijverberg, Doetinchem
 
Vr. 9 juni, 18.30 uur: Nederland – Japan, Rat Verlegh Stadion, Breda
Di. 13 juni, tegenstander ntb
 
Kaarten nu al verkrijgbaar

De prijs voor losse kaarten voor de oefenwedstrijden van de OranjeLeeuwinnen is €10,-. Houders van een OnsOranje ClubCard krijgen 10% korting en groepen vanaf acht personen krijgen ook korting. Zij betalen € 6,- per persoon. Tevens is er een kinderkorting van 50% voor kinderen tot en met 14 jaar. Kaarten zijn per direct te koop via de KNVB Ticketshop.