Doelpunt van het jaar: Vrouwen

25-12-16 12:59
Bron: KNVB Media
Bron: KNVB Media

Iedere week regent het doelpunten in Nederland. Duizenden keren wordt er in een weekeinde gejuicht. Maar van al die treffers kan er maar één de mooiste van 2016 zijn. Welk doelpunt dat is? Dat kan jij beslissen! Vandaag: OranjeLeeuwinnen.

Wij hebben een top-5 samengesteld van de mooiste doelpunten in de categorieën Oranje, KNVB Beker, amateurvoetbal, zaalvoetbal, Eredivisie Vrouwen en OranjeLeeuwinnen. Van 16 tot en met 25 december kun je stemmen op jouw favoriet van het afgelopen jaar. In de laatste week van het jaar nemen de mooiste doelpunten van iedere categorie het tegen elkaar op.
 
Stemmen!
 
Bekijk de doelpunten van Lineth Beerensteyn, Vivianne Miedema (drie maal) en Shanice van de Sanden en breng je stem uit via deze link.
 
Wat uiteindelijk hét doelpunt van 2016 is? Dat maken we op oudejaarsdag om 15.00 uur bekend. Je kunt je stem hieronder uitbrengen via de verschillende pagina’s. Hier kan je de genomineerde doelpunten ook kan terugkijken. Iedereen die meedoet maakt kans op mooie voetbalprijzen (o.a. tickets voor Oranje en de games FIFA17, PES 2017)!

 

Door: redactie OnsOranje
Nieuws delen op: