Vertrek op tijd van huis!

Voor de wedstrijd is het vaak druk op de weg en rondom het stadion. Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat je voldoende tijd hebt om bij het stadion te komen, de auto te parkeren, naar het stadion te lopen en je zitplaats te vinden. Dan kun je samen met alle aanwezigen uit volle borst het volkslied meezingen. We raden je aan om een uur voor de wedstrijd aanwezig te zijn, er is rondom het stadion voor aanvang van de wedstrijd ook nog van alles te beleven. Vanaf 17.30 uur kun je het stadion in.

Let op: De verbindingsstraat tussen de Goirleseweg en parkeerterrein P3 is sinds maandag 24 oktober voor onbepaalde tijd afgesloten voor alle verkeer. Om P3 toch te kunnen bereiken is een omleidingsroute aangegeven. De omleiding loopt over de Ringbaan Zuid, de professor Goossenslaan (Euroscoop) en de nieuwe weg door Willemsbuiten. De route is eveneens aangegeven door de gemeente Tilburg (zie gele verkeersborden).  

Print je tickets van tevoren

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de ticketshop? Print deze dan voordat je weggaat. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden en geeft dus géén toegang.

WEURO Funplein

Voor de wedstrijd kun je op het WEURO funplein terecht. Het WEURO funplein vindt van 16.30 uur tot 18.45 uur plaats naast het stadion aan de hoofdtribune zijde op P1. Verbreek het Keepie Uppie (hooghoud) record, scoor zoveel mogelijk punten bij het WEURO 2017 gatendoek, ga met Dutchy op de foto, doe mee aan pole soccer of koop wat lekkers te eten of te drinken.

Samen zijn we Oranje!

Natuurlijk willen we onze OranjeLeeuwinnen zoveel mogelijk thuisvoordeel geven. Kom dus in het Oranje en oefen alvast je aanmoedigingen. Voor de wedstrijd kun je je nog extra laten schminken.

Parkeerinformatie

Wij adviseren om te parkeren op de aangegeven parkeerterreinen bij het stadion. Volg hiervoor de verkeersborden en parkeerwachters bij het stadion.

Het parkeerterrein P1 is alleen toegankelijk voor genodigden met een parkeerkaart.
De parkeerterreinen P2 (goirleseweg 4) en P3 (goirleseweg 44) zijn voor iedereen toegankelijk.

Voor de routebeschrijving en meer informatie met betrekking tot parkeren klik hier.

Catering

In het stadion van Willem II kun je in de verkooppunten met munten en contant geld betalen. De mogelijkheid om te pinnen is niet in elk verkooppunt mogelijk.