Over OnsOranje

OnsOranje is dé ontmoetingsplaats voor alle Oranjefans, zowel on- als offline. OnsOranje speelt in op de Oranjegekte tijdens grote toernooien en voorziet – juist ook in de tussenliggende perioden - de Oranjefan van unieke belevingen, informatie, producten en diensten. OnsOranje heeft hiervoor gunstige afspraken gemaakt met de partners van de KNVB, speciaal voor de Oranjefan.
 
OnsOranje is er voor alle Oranjefans; voor de vaste supporters die het Nederlands elftal overal ter wereld volgen, voor de fans die alleen tijdens een eindtoernooi betrokken zijn maar ook voor de supporters van bijvoorbeeld Jong Oranje en het vrouwenelftal. Het doel van OnsOranje is om de Oranjebeleving te vergroten, niet alleen rondom wedstrijden in het stadion, maar ook buiten wedstrijd- en toernooiverband.
 
Per 1 juli 2014 introduceert de KNVB de Oranje ClubCard. De Oranje ClubCard is de nieuwe officiële ClubCard waarmee Oranjesupporters korting bij thuiswedstrijden krijgen en exclusief toegang hebben tot kaarten voor uitwedstrijden en eindtoernooien van Oranje.
 
OnsOranje is – namens de KNVB – verantwoordelijk voor de verdeling van de kaarten aan de houders van de Oranje ClubCard, de administratie, de acties en de evenementen.
 
Door: redactie OnsOranje