Oranje fandag

Zaterdag 27 mei is de dag waar vele Jonge Leeuwen naar uit hebben gekeken: de Oranje Fandag! Het Nederlands elftal komt naar Zeist en omdat je lid bent van de Jonge Leeuwen fanclub ben jij uitgenodigd.

ING en Jonge Leeuwen organiseren de Oranje Fandag op de KNVB Campus in Zeist. Het begint om 09.00 uur en is rond 15.30 uur afgelopen. Het gaat een fantastisch voetbalfeest worden wat je als échte Oranje en voetbalfan niet mag missen. Een dag vol voetbalactiviteiten, muziek en natuurlijk de meet & greet met de spelers van het Nederlands elftal!

 
 

Sfeerimpressie van de Oranje Fandag van vorig jaar.

Kaarten aanvragen

De Oranje Fandag is gratis toegankelijk voor 1.000 leden van de Jonge Leeuwen fanclub. Je mag één begeleider van 18 jaar of ouder meenemen. Vraag dus snel in de KNVB Ticketshop je toegangskaartje aan voor jou en je begeleider, want dit wil je niet missen en op=op!

Let op: het kaartje is alleen aan te vragen als je ingelogd bent op het account gekoppeld aan het 92-nummer of 93-nummer. Log je voor de eerste keer in, lees onderaan deze pagina de instructies.

TicketsGa naar de KNVB Ticketshop!

Vervoer naar de Oranje fandag

Kom je met de auto? Koop dan een parkeerkaart voor € 5,- in de ticketshop inclusief pendeldienst van de parkeerplaats naar de KNVB Campus. Kom je met het OV, koop dan een pendelbus ticket voor €5,-. Er worden bussen ingezet tussen Station Driebergen-Zeist en de KNVB Campus

Nog geen lid van de Jonge Leeuwen en wil je wel naar de Oranje Fandag? Meld je dan nu aan voor de Jonge Leeuwen. Je kunt daarna je kaartje aanvragen voor de Oranje Fandag én bent een jaar lang lid van de coolste fanclub van Nederland.

Als Jonge Leeuw kun je namelijk gratis naar een wedstrijd van Oranje, krijg je een gaaf welkomstcadeau, ontvang je twee keer per jaar het magazine, maak je kans op unieke Oranje activiteiten en nog veel meer. Word nu Jonge Leeuw!

Instructie inloggen KNVB Ticketshop

  • Klik linksboven op ‘inloggen’ en log in met de inloggegevens van de Jonge Leeuw.
    (Ben je deze gegevens kwijt? Voer hier dan je relatienummer in en klik op ‘wachtwoord opvragen’)
  • Klik vervolgens op de afbeelding van de Oranje Fandag en bestel je kaartje

Word een Jonge LeeuwMeld je aan!


Terug naar boven