Meedenken

OnsOranje is er voor de Oranjesupporters. Daarom is jullie mening voor ons erg waardevol!

Wil je meedenken met ons? Meld je dan nu aan voor het OnsOranje panel of de OnsOranje Supportersvertegenwoordiging.

1. OnsOranje panel

Het OnsOranje panel is de makkelijkste en meest informele manier om met ons mee te denken.

Iedereen met een Oranje ClubCard kan zich hiervoor aanmelden. Periodiek (8-12 keer per jaar) stellen wij het panel (via een digitale enquête) anoniem een aantal vragen. Deze gaan bijvoorbeeld over fanacties in het stadion of over nieuwe activiteiten. Er is een speciaal panel voor iedereen met een Kids ClubCard.

Bij de aanmelding voor de Oranje ClubCard kun je aangeven dat je mee wilt denken met het OnsOranje panel. Heb je dit niet gedaan of wil je dit alsnog doen? Stuur ons dan een e-mail naar onsoranje@knvb.nl met je naam en het relatienummer op je Oranje ClubCard.

2. Supportersvertegenwoordiging

De Supportersvertegenwoordiging bestaat uit ca. 20 supporters met een Oranje ClubCard en komt drie keer per jaar bijeen in het bijzijn van de KNVB en OnsOranje. Supporters nemen in eerste instantie voor maximaal twee jaar plaats in de Supportersvertegenwoordiging.

Het doel is simpel: gevraagd en ongevraagd advies geven aan de KNVB en OnsOranje over supporterszaken.

Uit alle aanmeldingen hebben we inmiddels 24 supporters geselecteerd om deel te nemen. Sommigen hiervan vertegenwoordigen een groep supporters binnen het Oranjelegioen. Op 10 oktober 2014 – voorafgaand aan Nederland – Kazachstan is de supportersvertegenwoordiging voor het eerst bij elkaar gekomen.

Klik hier voor de notulen van de bijeenkomst op 10 oktober 2014 en hier voor de notulen van de bijeenkomst op 4 december 2014.